Selecteer een pagina

Nieuws 8 juni 2019

DE DUIVELSBRUG is de titel van ons nieuwe theaterprogramma. Het wordt geregisseerd door Dick Hauser (onder meer bekend van Hauser-Orkater), met wie we al vaker samengewerkt hebben. Dick was onder andere de regisseur van het alom geroemde programma SPROOKJES van PATER MOESKROEN, waarmee we destijds het hele land doortrokken en vier sterren in de Volkskrant kregen. En laat het nou juist díe show zijn die ons heeft geïnspireerd om weer eens een heel verhaal te gaan vertellen in het theater… Het verhaal van DE DUIVELSBRUG.

De première is op 28 september in vestzaktheater de Schelleboom te Oosterhout. Helaas, reeds uitverkocht. Maarrr… de eerste officiële tryout-voorstelling spelen we  al op zaterdag 31 augustus in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch. Kaartjes zijn te reserveren via de site van de Verkadefabriek. Voor alle andere data, blijf de agenda in de gaten houden, er komt vast nog meer bij! 

We sluiten dit seizoen af met nog twee optredens: a.s. zaterdag op de preview-avond in Podium Kloosterhof te Hoogerheide, met Bart de Win als vervanger van onze Wilbert (die is namelijk al op vakantie) en donderdagavond 25 juli spelen we in het Grimhuysenpark te Ulvenhout ons theaterprogramma MAN MAN MAN. Lekker in de open lucht… en dan is Wilbert hopelijk terug. Tot dan dan?

Foto: Jaap Reedijk
 
Klik hier voor OUDER NIEUWS.

Nieuws 20 april 2019

DE DUIVELSBRUG is de titel van ons nieuwe theaterprogramma dat eind september in première zal gaan. De eerste officiële tryout-voorstelling spelen we hoogstwaarschijnlijk op zaterdag 31 augustus in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch. Wil je ons dit seizoen nog meemaken, dan zijn er nog maar een paar kansen: Burgerbrug (5 mei), Overloon (18 mei) en Ulvenhout (25 juli), theaterprogramma MAN MAN MAN.

Foto: Jaap Reedijk

Nieuws 13 maart 2019

DE DUIVELSBRUG is de titel van ons nieuwe theaterprogramma dat in september in première zal gaan. Er staan al heel wat opties in de agenda, binnenkort meer op deze website. Afgelopen zaterdag hebben we een fotosessie gedaan bij de onvolprezen theaterfotograaf Jaap Reedijk in Middelharnis. Ziehier een eerste, snelle montage van hem… wij zijn er blij mee, dat smaakt naar meer!

We doen op dit moment weinig openbare optredens, dus grijp je kans en kom naar Bakel (6 april) of Burgerbrug (5 mei) om te genieten van ons programma MAN MAN MAN.

 

Foto: Jaap Reedijk

Nieuws 15 februari 2019

KOM GENIETEN VOOR HET GOEDE DOEL!

Op zondagmiddag 10 maart spelen we in het Dorpshuis van Hekelingen (bij Spijkenisse) een optreden waarvan de complete opbrengst naar de Roparun gaat. Zie hiernaast de wervende poster… Meld je aan voor een kaartje via Estronrunners en kom op die (ongetwijfeld regenachtige) middag heerlijk genieten van mooie muziek bij een goed glas! (klik op de poster om hem beter te kunnen lezen)

Organisatie en Poster: Koos Boelsen.
Foto: Jaap Reedijk

7 januari 2019

TOETJE WAARGEBEURD MET SYLVIA

Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal! Laten we van 2019 een mooi MvN-jaar maken!

Onze succesvolle theatertour WAARGEBEURD in samenwerking met Sylvia Houtzager werd begin juni afgesloten in het sfeervolle Walhalla-theater te Rotterdam. Champagne, bloemen, applaus, het kon niet op! Voor iedereen die deze ‘grande dame van de viool’ samen met Mannen van Naam gemist heeft is er goed nieuws: we gaan zéér binnnekort nog drie extra concerten met Sylvia geven! Dit worden echt de aller-állerlaatste concerten van ‘Waargebeurd’:

Zaterdag 19 jan. 2019:    Waddinxveen, Cultuurhuys de Kroon

Vrijdag 25 jan. 2019:        Nieuw en St. Joosland, Theater de Wegwijzer

Zaterdag 26 jan. 2019:    Coevorden, Theater Hofpoort

Wij zouden het geweldig vinden als we deze drie theaters uitverkopen; kom nog één keer genieten van Sylvia’s prachtige viool-en harpspel in combinatie met onze luisterliedjes en vrolijke deunen… zodat we er met z’n allen nogmaals één groot afscheidsfeest voor Sylvia van maken. Tot gauw?

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Jan van den Berge.

16 oktober 2018

Beste vrienden,

We hebben nu in korte tijd vier uitprobeer-voorstellingen van DE DUIVELSBRUG gedaan. Op de foto zie je ons in het Bierreclamemuseum te Breda, alwaar we dit korte toertje afsloten. Bij alle vier de optredens moesten we bijna blozen van de overdaad aan lovende reacties, waarvoor dank. We lijken goud in handen te hebben. De rest van het seizoen werken we dus vol enthousiasme verder aan wat een werkelijk prachtig programma gaat worden!

Uiteraard toeren we dit seizoen nog verder met MAN MAN MAN en o ja, niet vergeten: in januari 2019 spelen we de laatste concerten met de onvolprezen Sylvia Houtzager op viool en harp. Komt dat zien, check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Martijn Broere.

19 september 2018

Beste vrienden,

Gisteravond hebben we een eerste, zeer prematuur, tryout-optreden gegeven voor wat de theatertour 2019-2020 moet worden. Altijd spannend, nieuw concept, nieuwe liedjes… het was geweldig om te zien dat onze ideeën heel goed lijken aan te slaan! Super-avond gehad.

We proberen onszelf een beetje opnieuw uit te vinden en nemen daar een heel seizoen de tijd voor. Wel blijven we natuurlijk ook onze gewone optredens doen, onder de titel MAN MAN MAN, en in januari 2019 geven we nog drie concerten WAARGEBEURD, met de onvolprezen Sylvia Houtzager op viool en harp in de gelederen. Komt dat zien, check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Rick Mooren. Klik hier voor OUD NIEUWS.

15 augustus 2018

Beste vrienden,

Afgelopen zaterdag hebben we het nieuwe seizoen geopend met een gezellig optreden in het Museum Nic Jonk te Grootschermer… wat is dat toch een prachtige plek! We hebben ook nog goed nieuws voor iedereen die onze theatertour met Sylvia Houtzager per ongeluk gemist heeft: we zijn gevraagd om toch nog vier optredens met Sylvia doen, waarvan er maar liefst drie in Nederland gaan plaatsvinden! Alle drie in januari trouwens… dus je hebt nog tijd genoeg om een oppas te regelen, maar zorg dat je alvast je kaartjes bestelt! Overigens, ook als je het programma WAARGEBEURD wel al hebt mogen meemaken, kom gewoon nog één keer genieten van onze fijne samenwerking met deze legendarische Flairck-violiste! En houd de rest van de agenda uiteraard ook in de gaten! Graag tot gauw,

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Jan van den Berge. Klik hier voor OUD NIEUWS.

18 juni 2018

Beste vrienden,

Na een zeer gezellig speelweekend als afsluiting van een geweldig seizoen gaan we er bijna twee maanden tussenuit. We willen iedereen die de moeite heeft genomen om een optreden te bezoeken of een album te kopen van harte bedanken. Zegt het voort en graag tot een andere keer. Houd de agenda in de gaten.

Op 11 augustus openen we seizoen 2018/2019 in het mooie Museum Nic Jonk. Fijne vakantie allemaal!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad

Foto: Hugo van den Elshout.

5 juni 2018

Beste vrienden,

In een geweldige ambiance sloten we afgelopen zondag onze succesvolle tournee met Sylvia Houtzager af. Dat gebeurde in Theater Walhalla-Kantine in Rotterdam… een heerlijke middag, waarbij Sylvia nog één keer schitterde tussen ons in. Wij danken haar hartelijk voor de geweldige tijd, de fijne samenwerking en de mooie muzikale momenten!

Nu is de blik weer gericht op de toekomst, op onze volgende show, getiteld MAN MAN MAN. Houd de agenda in de gaten!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad

Foto: Jan van den Berge. Klik hier voor OUD NIEUWS.

12 april 2018

Beste vrienden,

Gisteren onthulden we samen met o.a. presentatrice Kim-Lian van der Meij en cabaretier Leon van der Zanden een gigantische gouden replica van het standbeeld van De Ploeger bij het kasteel van Helmond. Een en ander in het kader van de Nationale Museumweek. Bijzonder was dat we voor de gelegenheid een cover hadden ingestudeerd: ‘Brabant’ van Guus Meeuwis.

De tournee met Sylvia Houtzager zit er zo goed als op. Je kunt haar (samen met ons) alleen nog maar zien in Theater Walhalla-Kantine in Rotterdam, op 3 juni a.s. Daar zullen we op passende wijze afscheid van haar nemen, dus zorg dat je er bij bent! We missen haar nu al… snif.

‘Waargebeurd’ is een geweldig programma gebleken. We spelen het nog maar een paar keer, onder andere in Enkhuizen, Oosterhout en Utrecht, maar al die keren dus zonder Sylvia.

Ondertussen werken we achter de schermen aan onze volgende show, getiteld MAN MAN MAN.

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

23 februari 2018

Beste vrienden,

Het optreden van 14 maart in Arnhem gaat helaas niet door. Als je de show met Sylvia Houtzager nog niet hebt gezien moet je haast maken! Je hebt nog maar drie keer kansen: 9 maart: Rosmalen, 7 april: Maarheeze en 3 juni: Rotterdam. Echt, het is de moeite waard!

We doen ook nog een aantal optredens met zijn drieën, o.a. in het sfeervolle Theater aan de Werf in Utrecht. Check de agenda.

De single ‘Straks’ is nog steeds te downloaden op iTunes, beluister hem op Spotify etc… Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. 

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

Foto: Willem Baan Hofman.

10 januari 2018

Beste vrienden,

2017 was een geweldig Mannen van Naam-jaar. We gaven een kleine vijftig concerten, meer dan ooit. Onze toer met Sylvia Houtzager ging officieel van start en draait op volle toeren. En als klap op de vuurpijl brachten we onze allereerste elpee uit, getiteld WAARGEBEURD, eveneens met Sylvia (die overigens wél allang een boel vinylalbums op haar naam had staan).

Straks

De single ‘Straks’ is nog steeds te downloaden op iTunes, beluister hem op Spotify etc… Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. 

Uitstapje naar Mainz am Rhein

2017 bracht ons ook weer eens in het buitenland. Na Indonesië (2012) en Frankrijk (2016) togen we op 19 december naar Mainz voor een heus Weihnachtskonzert (zie de foto van Carmen Boonstra). Twee liedjes waren vakkundig vertaald door Bert Hoogeland: Die Kleinen Brillen en Später. Het werd een groot succes en een geweldig leuke ervaring. Aan het optreden hebben we sowieso goede contacten overgehouden en het zou zomaar kunnen dat we eind juni in Litouwen gaan spelen. Hoe vind je die?!

Wil je Ton in het Duits horen zingen, check dan onze Facebookpagina. En vergeet niet de agenda te checken en gauw langs te komen!!

O ja, gelukkig nieuwjaar!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

23 november 2017

Beste vrienden,

Supertrots, onze mooie single ‘Straks’ is uit! Download hem op iTunes, beluister hem op Spotify etc… aan een clipje voor Youtube wordt nog gewerkt.

Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. Vergeet niet de agenda te checken en gauw langs te komen!!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

8 november 2017

Beste vrienden,

De reacties op ons programma ‘Waargebeurd’ én op de gelijknamige elpee zijn overweldigend! Binnenkort komt de tweede single van Mannen van Naam met Sylvia Houtzager uit, namelijk het liedje ‘Straks’. Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. Vergeet niet de agenda te checken en gauw langs te komen!!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

8 oktober 2017

Beste vrienden,

De elpee is uit, de tour draait op volle toeren… kom kijken naar WAARGEBEURD! Mannen van Naam met Sylvia Houtzager, check de agenda en bestel je kaarten!!

Hier vind je ‘sneaky previews’ van de tien liedjes op onze mooie plaat:

Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

16 september 2017

Beste vrienden,

We hebben de eerste (privé-)concerten na de zomerstop gespeeld… op 29 september begint onze theatertour met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. De elpee/cd met dezelfde titel is uit. Inmiddels hebben we tien ‘sneaky previews’ van alle liedjes op Facebook gezet. Check hier de youtubelinkjes:

Ton, Wilbert en Ad

24 augustus 2017

Beste vrienden,

Aflevering 2 van onze youtube-serie: voorproefjes van alle nummers van onze eerste elpee ‘Waargebeurd’. Vandaag verrassend goed nieuws: we kunnen vanmiddag al onze elpee ophalen, yihaaa! Houd de youtube-account van Ad Grooten in de gaten voor meer filmpjes.
Dit tweede filmpje laat het lange Flairck-achtige stuk ‘Thuis Best’ horen. En c
heck de agenda!

Klik hier voor OUD NIEUWS.

Ton, Wilbert en Ad

 

19 augustus 2017

Beste vrienden,

We zijn weer terug van vakantie en klaar voor een heerlijke tournee met Sylvia Houtzager, die begint op 29 september. Als alles goed gaat komt dan ook de elpee WAARGEBEURD uit. De komende weken zullen we jullie op youtube verwennen met korte voorproefjes van alle nummers. Dus houd de account van Ad Grooten in de gaten!
Het eerste filmpje laat het intro van het eerste nummer horen. Met excuses voor de donkere beelden; het gaat tenslotte om de muziek, hè?

Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

 

7 juli 2017

Vakantie! Hoewel… we zijn nog even druk met de opnames en mix van wat onze eerste elpee moet worden, samen met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. Nu al een mijlpaal. Heb allemaal een fijne zomer en graag tot gauw, ergens in het land. Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Esther Baan Hofman.

 

30 mei 2017

We hebben weer een leuk weekend achter de rug, met sfeervolle optredens in Gorinchem en Nispen (zie foto). In juni zijn we vooral bezig met het opnemen van wat onze eerste elpee moet worden, samen met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. Maar uiteraard staan er toch nog een paar gigs op de rol. Check de agenda en kom langs!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Esther Baan Hofman.

 

20 mei 2017

Acteur Fred Delfgaauw bouwde met bloed, zweet en tranen zijn eigen theater in Gorinchem. Een prachtige, sfeervolle plek: theater de Peeriscoop. Volgende week zaterdag zijn we daar alweer voor de derde of vierde keer te gast (we zijn de tel kwijt), en deze keer brengen Sylvia Houtzager mee. We spelen dan voor de laatste keer dit seizoen ons gezamenlijke programma WAARGEBEURD . Zorg dat je er bij bent!

En ga je het onverhoopt missen; vanaf september gaat de tournee pas echt van start. Check de agenda voor alle data.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Willem Baan Hofman in theater Kloosterhof te Hoogerheide. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

14 april 2017

Fantastisch, zoveel enthousiaste reacties die we hebben mogen ontvangen na onze voorstellingen van het theaterprogramma WAARGEBEURD met Sylvia Houtzager. Zoals gezegd; vanaf september gaat de tournee pas echt van start.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Willem Baan Hofman in theater Kloosterhof te Hoogerheide.

 

26 maart 2017

Wauw, dat was een lekker lang weekend waarin we maar liefst vier tryout-concerten gaven. Aanstaand weekend staan de twee eerste grote theateroptredens met Sylvia Houtzager gepland. Vrijdag Hoogerheide, zaterdag Gorredijk… wie is erbij? Check de agenda voor alle data.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Bert Hoogeland in het Artuarium te Den Bosch.

 

 

22 maart 2017

BESTE VRIENDEN,

Ons tryout-toertje met Sylvia Houtzager draait lekker! Zie hier een foto van het huiskamerconcert dat we gaven in Oud-Beijerland, met dank aan de organisatie ‘Bij Beijers Binnen’. Deze week staan er maar liefst vier optredens op de rol. Donderdag 23 maart in Terheijden is stijf uitverkocht, vrijdag doen we een privéfeestje in Rijswijk en zaterdagavond spelen we in Den Bosch. Daar zijn nog enkele kaarten voor! Reserveer snel via info@adgrooten.nl. €10 euro entree, aanvang: 20:30 uur. Zondagmiddag sluiten we de tryout-tour af in de Afzakkerij te Veghel… klaar voor het echte werk. 31 maart en 1 april zijn de grotere theaters aan de beurt… Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Bij Beijers Binnen. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

5 maart 2017

BESTE VRIENDEN,

Aan deze foto van Ton kun je zien wat een goede sfeer het was, gisteravond in het Kulturhus te Epe. Inmiddels is ook ons tryout-toertje met Sylvia Houtzager van start gegaan. We proberen het een en ander uit tijdens een aantal privé-huiskamerconcerten. Op donderdag 23 maart is het eerste openbare optreden, in het Witte Kerkje te Terheijden. Check de agenda.

OP BEZOEK BIJ AD

Ad heeft een studio in het centrum van Den Bosch, in het voormalig mortuarium van het reeds gesloopte ziekenhuis. Wil je de studio eens bekijken en meteen van de gelegenheid gebruik maken een intiem optreden van Mannen van Naam (mét Sylvia Houtzager) bij te wonen, dan kan dat op zaterdagavond 25 maart. Reserveringen via info@adgrooten.nl á 10 euro, aanvang: 20:30 uur.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Fred de Goede.

 

 

6 februari 2017

BESTE VRIENDEN,

Nog twee repetities en dan gaat onze serie tryoutconcerten met Sylvia Houtzager van start. We geven een aantal privé-huiskamerconcerten om lekker in te spelen… pas op donderdag 23 maart is het eerste openbare optreden, in het Witte Kerkje te Terheijden. Tussendoor doen we echter ook nog een aantal plaatsen met z’n drieën aan, zoals Epe en Monster. Check de agenda.

OP BEZOEK BIJ AD

Onze eigen Ad heeft een studio in het centrum van Den Bosch, in het voormalig mortuarium van het reeds gesloopte ziekenhuis. Wil je de studio eens bekijken en meteen van de gelegenheid gebruik maken een intiem optreden van Mannen van Naam (mét Sylvia Houtzager) bij te wonen, dan kan dat op zaterdagavond 25 maart. Reserveringen via info@adgrooten.nl á 10 euro, aanvang: 20:30 uur.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Website Dorpskerk Rottevalle. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

22 januari 2017

BESTE VRIENDEN,

Het jaar is goed van start gegaan met gezellige optredens in Nistelrode en Dussen. Zorg dus dat je er snel bij bent, zeker als je ons theaterprogramma WAARGEBEURD nog moet zien, en check de agenda.

Speciale aandacht vragen we daarbij voor aanstaand weekend. We spelen dan in Oostburg, in Noord-Scharwoude en last but not least, in een schitterend kerkje in het Friese Rottevalle. Een tripje waard op de vrije zondagmiddag!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Marcel van der Steen.

 

 

13 december 2016

Beste vrienden,

Het was erg tof in Brielle en nu rest ons nog maar één optreden in 2016.

Kom a.s. vrijdag naar theater de Wegwijzer in Nieuw en St. Joostland, dan proosten we na afloop in de foyer op het nieuwe jaar!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Hugo van den Elshout.

 

 

30 november 2016

Beste vrienden,

We hebben afgelopen maandag een erg leuke avond beleefd bij Meneer Frits in Eindhoven. Elke week presenteert de onvolprezen ‘Watchman’ Ad van Meurs daar fijne bandjes en dito singer/songwriters. Wat een warme sfeer, wat een mooie mensen… en dat op een maandagavond! Een groot compliment gaat uit naar Ad’s vrouw Ankie Keultjes, die bóvenverdienstelijk de knoppen van het geluid beroerde.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Ronald Rietman.

 

 

7 november 2016

Beste vrienden, uit onze laatste NIEUWSBRIEF:

Ons nieuwe programma WAARGEBEURD is goed ontvangen door het enthousiaste publiek in zowel Mierlo als Nijverdal. We gaan het nog spelen in verschillende theaters door het hele land. Speciale aandacht vragen we voor een paar bijzondere locaties waar we eveneens acte de présence geven: onder andere prachtige kerkjes in Burgerbrug, Rottevalle en Terheijden, Kasteel Dussen etc.

Burgerbrug is de eerste plaats die we aandoen. Je kunt voor het optreden in dit intieme kerkje reserveren door ons een mail te sturen: info@mannenvannaam.nl  Check voor alle speeldata de agenda.

Ton, Wilbert en Ad

Foto flyer: Hugo van den Elshout. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

9 oktober 2016

We hebben ons nieuwe theaterprogramma WAARGEBEURD nu twee keer gespeeld en het smaakt naar meer! Nu lijkt het wel even rustig aan het Mannen van Naam-front, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een speciale versie van de show, deze keer met Sylvia Houtzager in de gelederen. Zij zal vanaf februari/maart 2017 al wat tryouts met ons doen, waarna we ‘voor de echie’ aftrappen op 31 maart in theater Kloosterhof te Hoogerheide.

Eerst willen we jullie graag wijzen op een paar leuke concerten die we nog dit jaar nog gaan geven, zoals de Herboren Toren in Burgerbrug, Meneer Frits in Eindhoven en folkcafé ’t Kont van het Paard te Brielle. Check de agenda… tot gauw!

Ton, Wilbert en Ad

Foto flyer: Hugo van den Elshout. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

25 september 2016

Gisteravond hebben we, in een vol, gezellig ‘kijkdoos’-theater in Mierlo, voor het eerst ons theaterprogramma ‘WAARGEBEURD’ gespeeld. Het was een succes en het kan alleen maar beter worden… dus dat belooft wat voor het komende seizoen!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Erik de Wild.

 

 

21 september 2016

Vandaag hebben we gerepeteerd voor ons nieuwe theaterprogramma ‘WAARGEBEURD’.

Het wordt leuk! Het eerste optreden is al aanstaande zaterdag in Ons Mierloos Theater in,

je dacht het al… Mierlo! Komt dat zien, maak het mee!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Jaap Reedijk

 

9 september 2016

Gisteren hebben we op feestelijke wijze het nieuwe seizoen afgetrapt. Samen met een keur aan artiesten mochten de Mannen van Naam (als afsluiter) het nieuwe NS-station in Breda openen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een paar nieuwe nummers. Die zullen hoogstwaarschijnlijk al te horen zijn bij de eerste twee theateroptredens van ons nieuwe programma WAARGEBEURD. Wie is er bij op 24 september (Mierlo) of 1 oktober (Nijverdal)? Graag tot dan!

Ton, Wilbert en Ad

 

 

18 juli 2016

Het was een prachtig seizoen! Ons tweede theaterprogramma ‘Morgen is ver’ werd zo mogelijk nóg beter ontvangen dan het eerste en ook deze keer mochten we op de meest leuke plekjes van Nederland spelen… én daarbuiten, zoals bij Alpe d’Huzes, met onze vrienden van Pater Moeskroen. We deden onder meer het intieme Werftheater te Utrecht, het Oerolfestval op Terschelling en het Land van Lieverlee (foto) aan.
Bovendien staat er een bijzonder seizoen voor de deur, met een nieuw programma dat ‘Waargebeurd’ heet. Vanaf 2017 zullen we steeds vaker met Sylvia Houtzager optreden, in voorbereiding op een grote gemeenschappelijke tour in seizoen 2017/2018.
Maar eerst gaan we op vakantie. Tot gauw!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Erik de Wild

Spring naar toolbar