Selecteer een pagina

23 november 2017

Beste vrienden,

Supertrots, onze mooie single ‘Straks’ is uit! Download hem op iTunes, beluister hem op Spotify etc… aan een clipje voor Youtube wordt nog gewerkt.

Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. Vergeet niet de agenda te checken en gauw langs te komen!!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

8 november 2017

Beste vrienden,

De reacties op ons programma ‘Waargebeurd’ én op de gelijknamige elpee zijn overweldigend! Binnenkort komt de tweede single van Mannen van Naam met Sylvia Houtzager uit, namelijk het liedje ‘Straks’. Het betreft hier de elpeeversie, met mooi strijkkwartetje. Vergeet niet de agenda te checken en gauw langs te komen!!

Groeten van Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

8 oktober 2017

Beste vrienden,

De elpee is uit, de tour draait op volle toeren… kom kijken naar WAARGEBEURD! Mannen van Naam met Sylvia Houtzager, check de agenda en bestel je kaarten!!

Hier vind je ‘sneaky previews’ van de tien liedjes op onze mooie plaat:

Ton, Wilbert en Ad… en Sylvia natuurlijk!

16 september 2017

Beste vrienden,

We hebben de eerste (privé-)concerten na de zomerstop gespeeld… op 29 september begint onze theatertour met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. De elpee/cd met dezelfde titel is uit. Inmiddels hebben we tien ‘sneaky previews’ van alle liedjes op Facebook gezet. Check hier de youtubelinkjes:

Ton, Wilbert en Ad

24 augustus 2017

Beste vrienden,

Aflevering 2 van onze youtube-serie: voorproefjes van alle nummers van onze eerste elpee ‘Waargebeurd’. Vandaag verrassend goed nieuws: we kunnen vanmiddag al onze elpee ophalen, yihaaa! Houd de youtube-account van Ad Grooten in de gaten voor meer filmpjes.
Dit tweede filmpje laat het lange Flairck-achtige stuk ‘Thuis Best’ horen. En c
heck de agenda!

Klik hier voor OUD NIEUWS.

Ton, Wilbert en Ad

 

19 augustus 2017

Beste vrienden,

We zijn weer terug van vakantie en klaar voor een heerlijke tournee met Sylvia Houtzager, die begint op 29 september. Als alles goed gaat komt dan ook de elpee WAARGEBEURD uit. De komende weken zullen we jullie op youtube verwennen met korte voorproefjes van alle nummers. Dus houd de account van Ad Grooten in de gaten!
Het eerste filmpje laat het intro van het eerste nummer horen. Met excuses voor de donkere beelden; het gaat tenslotte om de muziek, hè?

Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

 

7 juli 2017

Vakantie! Hoewel… we zijn nog even druk met de opnames en mix van wat onze eerste elpee moet worden, samen met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. Nu al een mijlpaal. Heb allemaal een fijne zomer en graag tot gauw, ergens in het land. Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Esther Baan Hofman.

 

30 mei 2017

We hebben weer een leuk weekend achter de rug, met sfeervolle optredens in Gorinchem en Nispen (zie foto). In juni zijn we vooral bezig met het opnemen van wat onze eerste elpee moet worden, samen met Sylvia Houtzager: WAARGEBEURD. Maar uiteraard staan er toch nog een paar gigs op de rol. Check de agenda en kom langs!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Esther Baan Hofman.

 

20 mei 2017

Acteur Fred Delfgaauw bouwde met bloed, zweet en tranen zijn eigen theater in Gorinchem. Een prachtige, sfeervolle plek: theater de Peeriscoop. Volgende week zaterdag zijn we daar alweer voor de derde of vierde keer te gast (we zijn de tel kwijt), en deze keer brengen Sylvia Houtzager mee. We spelen dan voor de laatste keer dit seizoen ons gezamenlijke programma WAARGEBEURD . Zorg dat je er bij bent!

En ga je het onverhoopt missen; vanaf september gaat de tournee pas echt van start. Check de agenda voor alle data.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Willem Baan Hofman in theater Kloosterhof te Hoogerheide. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

14 april 2017

Fantastisch, zoveel enthousiaste reacties die we hebben mogen ontvangen na onze voorstellingen van het theaterprogramma WAARGEBEURD met Sylvia Houtzager. Zoals gezegd; vanaf september gaat de tournee pas echt van start.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Willem Baan Hofman in theater Kloosterhof te Hoogerheide.

 

26 maart 2017

Wauw, dat was een lekker lang weekend waarin we maar liefst vier tryout-concerten gaven. Aanstaand weekend staan de twee eerste grote theateroptredens met Sylvia Houtzager gepland. Vrijdag Hoogerheide, zaterdag Gorredijk… wie is erbij? Check de agenda voor alle data.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Bert Hoogeland in het Artuarium te Den Bosch.

 

 

22 maart 2017

BESTE VRIENDEN,

Ons tryout-toertje met Sylvia Houtzager draait lekker! Zie hier een foto van het huiskamerconcert dat we gaven in Oud-Beijerland, met dank aan de organisatie ‘Bij Beijers Binnen’. Deze week staan er maar liefst vier optredens op de rol. Donderdag 23 maart in Terheijden is stijf uitverkocht, vrijdag doen we een privéfeestje in Rijswijk en zaterdagavond spelen we in Den Bosch. Daar zijn nog enkele kaarten voor! Reserveer snel via info@adgrooten.nl. €10 euro entree, aanvang: 20:30 uur. Zondagmiddag sluiten we de tryout-tour af in de Afzakkerij te Veghel… klaar voor het echte werk. 31 maart en 1 april zijn de grotere theaters aan de beurt… Check de agenda!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Bij Beijers Binnen. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

5 maart 2017

BESTE VRIENDEN,

Aan deze foto van Ton kun je zien wat een goede sfeer het was, gisteravond in het Kulturhus te Epe. Inmiddels is ook ons tryout-toertje met Sylvia Houtzager van start gegaan. We proberen het een en ander uit tijdens een aantal privé-huiskamerconcerten. Op donderdag 23 maart is het eerste openbare optreden, in het Witte Kerkje te Terheijden. Check de agenda.

OP BEZOEK BIJ AD

Ad heeft een studio in het centrum van Den Bosch, in het voormalig mortuarium van het reeds gesloopte ziekenhuis. Wil je de studio eens bekijken en meteen van de gelegenheid gebruik maken een intiem optreden van Mannen van Naam (mét Sylvia Houtzager) bij te wonen, dan kan dat op zaterdagavond 25 maart. Reserveringen via info@adgrooten.nl á 10 euro, aanvang: 20:30 uur.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Fred de Goede.

 

 

6 februari 2017

BESTE VRIENDEN,

Nog twee repetities en dan gaat onze serie tryoutconcerten met Sylvia Houtzager van start. We geven een aantal privé-huiskamerconcerten om lekker in te spelen… pas op donderdag 23 maart is het eerste openbare optreden, in het Witte Kerkje te Terheijden. Tussendoor doen we echter ook nog een aantal plaatsen met z’n drieën aan, zoals Epe en Monster. Check de agenda.

OP BEZOEK BIJ AD

Onze eigen Ad heeft een studio in het centrum van Den Bosch, in het voormalig mortuarium van het reeds gesloopte ziekenhuis. Wil je de studio eens bekijken en meteen van de gelegenheid gebruik maken een intiem optreden van Mannen van Naam (mét Sylvia Houtzager) bij te wonen, dan kan dat op zaterdagavond 25 maart. Reserveringen via info@adgrooten.nl á 10 euro, aanvang: 20:30 uur.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Website Dorpskerk Rottevalle. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

22 januari 2017

BESTE VRIENDEN,

Het jaar is goed van start gegaan met gezellige optredens in Nistelrode en Dussen. Zorg dus dat je er snel bij bent, zeker als je ons theaterprogramma WAARGEBEURD nog moet zien, en check de agenda.

Speciale aandacht vragen we daarbij voor aanstaand weekend. We spelen dan in Oostburg, in Noord-Scharwoude en last but not least, in een schitterend kerkje in het Friese Rottevalle. Een tripje waard op de vrije zondagmiddag!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Marcel van der Steen.

 

 

13 december 2016

Beste vrienden,

Het was erg tof in Brielle en nu rest ons nog maar één optreden in 2016.

Kom a.s. vrijdag naar theater de Wegwijzer in Nieuw en St. Joostland, dan proosten we na afloop in de foyer op het nieuwe jaar!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Hugo van den Elshout.

 

 

30 november 2016

Beste vrienden,

We hebben afgelopen maandag een erg leuke avond beleefd bij Meneer Frits in Eindhoven. Elke week presenteert de onvolprezen ‘Watchman’ Ad van Meurs daar fijne bandjes en dito singer/songwriters. Wat een warme sfeer, wat een mooie mensen… en dat op een maandagavond! Een groot compliment gaat uit naar Ad’s vrouw Ankie Keultjes, die bóvenverdienstelijk de knoppen van het geluid beroerde.

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Ronald Rietman.

 

 

7 november 2016

Beste vrienden, uit onze laatste NIEUWSBRIEF:

Ons nieuwe programma WAARGEBEURD is goed ontvangen door het enthousiaste publiek in zowel Mierlo als Nijverdal. We gaan het nog spelen in verschillende theaters door het hele land. Speciale aandacht vragen we voor een paar bijzondere locaties waar we eveneens acte de présence geven: onder andere prachtige kerkjes in Burgerbrug, Rottevalle en Terheijden, Kasteel Dussen etc.

Burgerbrug is de eerste plaats die we aandoen. Je kunt voor het optreden in dit intieme kerkje reserveren door ons een mail te sturen: info@mannenvannaam.nl  Check voor alle speeldata de agenda.

Ton, Wilbert en Ad

Foto flyer: Hugo van den Elshout. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

9 oktober 2016

We hebben ons nieuwe theaterprogramma WAARGEBEURD nu twee keer gespeeld en het smaakt naar meer! Nu lijkt het wel even rustig aan het Mannen van Naam-front, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een speciale versie van de show, deze keer met Sylvia Houtzager in de gelederen. Zij zal vanaf februari/maart 2017 al wat tryouts met ons doen, waarna we ‘voor de echie’ aftrappen op 31 maart in theater Kloosterhof te Hoogerheide.

Eerst willen we jullie graag wijzen op een paar leuke concerten die we nog dit jaar nog gaan geven, zoals de Herboren Toren in Burgerbrug, Meneer Frits in Eindhoven en folkcafé ’t Kont van het Paard te Brielle. Check de agenda… tot gauw!

Ton, Wilbert en Ad

Foto flyer: Hugo van den Elshout. Klik hier voor OUD NIEUWS

 

 

25 september 2016

Gisteravond hebben we, in een vol, gezellig ‘kijkdoos’-theater in Mierlo, voor het eerst ons theaterprogramma ‘WAARGEBEURD’ gespeeld. Het was een succes en het kan alleen maar beter worden… dus dat belooft wat voor het komende seizoen!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Erik de Wild.

 

 

21 september 2016

Vandaag hebben we gerepeteerd voor ons nieuwe theaterprogramma ‘WAARGEBEURD’.

Het wordt leuk! Het eerste optreden is al aanstaande zaterdag in Ons Mierloos Theater in,

je dacht het al… Mierlo! Komt dat zien, maak het mee!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Jaap Reedijk

 

9 september 2016

Gisteren hebben we op feestelijke wijze het nieuwe seizoen afgetrapt. Samen met een keur aan artiesten mochten de Mannen van Naam (als afsluiter) het nieuwe NS-station in Breda openen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een paar nieuwe nummers. Die zullen hoogstwaarschijnlijk al te horen zijn bij de eerste twee theateroptredens van ons nieuwe programma WAARGEBEURD. Wie is er bij op 24 september (Mierlo) of 1 oktober (Nijverdal)? Graag tot dan!

Ton, Wilbert en Ad

 

 

18 juli 2016

Het was een prachtig seizoen! Ons tweede theaterprogramma ‘Morgen is ver’ werd zo mogelijk nóg beter ontvangen dan het eerste en ook deze keer mochten we op de meest leuke plekjes van Nederland spelen… én daarbuiten, zoals bij Alpe d’Huzes, met onze vrienden van Pater Moeskroen. We deden onder meer het intieme Werftheater te Utrecht, het Oerolfestval op Terschelling en het Land van Lieverlee (foto) aan.
Bovendien staat er een bijzonder seizoen voor de deur, met een nieuw programma dat ‘Waargebeurd’ heet. Vanaf 2017 zullen we steeds vaker met Sylvia Houtzager optreden, in voorbereiding op een grote gemeenschappelijke tour in seizoen 2017/2018.
Maar eerst gaan we op vakantie. Tot gauw!

Ton, Wilbert en Ad

Foto: Erik de Wild