Selecteer een pagina

THEATERPROGRAMMA 2016-2017 & 2017-2018

WAARGEBEURD

De drie leden van MANNEN VAN NAAM stonden jaren geleden aan de basis van PATER MOESKROEN. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van Edison-winnaars FLAIRCK.

In korte tijd hebben Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven als Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkdeunen, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met Sylvia’s virtuoze vioolspel zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. En de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle getokkel op de harp.

De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook de doedelzak en de accordeon niet ontbreken.

Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op hilarische aan elkaar gepraat wordt door meesterverteller Ton Smulders, die het ene na het andere sterke verhaal uit zijn mouw zal schudden. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal WAARGEBEURD.

Check de agenda voor alle speeldata.

Foto: Dirk W. de Jong

THEATERPROGRAMMA 2015-2016

MORGEN IS VER

‘Morgen is Ver’ was het tweede theaterprogramma. De liedteksten gingen met name over alles wat de mannen na aan het hart ligt. Over de mooie mensen om hen heen, over de mensen die ze dichtbij zich willen houden. En over bijzondere mensen die gemist worden. De mannen kwamen opnieuw verrassend uit de hoek met romantische en vrolijke liedjes, aangevuld met opzwepende Keltische deunen op banjo en accordeon. Zo kon de buitenwereld even worden vergeten… want morgen is ver.

Foto: Nol Havens

THEATERPROGRAMMA 2014-2015

VERDER

‘Verder’ was het allereerste theaterprogramma van Mannen van Naam. Het was een uitermate vrolijke show met liedjes over de gebreken die een rijp mannenleven met zich meebrengt (‘Brilletjes’) en heimwee naar een onbezorgde jeugd (‘Door dik en dun’, ‘Johan Neeskens’). Maar ook met verstilde liedjes waarin een traan kon worden weggepinkt (‘Dans mijn liefste dans’, ‘Nog één dag’).

Een selectie uit het programma VERDER is op een dvd gezet, die als bonus bij het cd-album ‘Morgen is ver’ wordt geleverd.

Foto: Jaap Reedijk

THEATERBOEKINGEN voor Mannen van Naam met Sylvia Houtzager:

Impact Entertainment BV: 030-2673762 info@impactentertainment.nl

REGULIERE BOEKINGEN of andere vragen:

mail naar info@mannenvannaam.nl of bel Ad Grooten: 06-51011350

WIL JE ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? SCHRIJF JE HIER IN!